Schuifpuien

Iedereen wordt gelukkig van licht en warmte van de zon. Haal dat geluksgevoel binnen. Met een schuifpui maakt u van uw woonkamer en tuin een grote leefomgeving. Wat voor woning u ook heeft. Ze voldoen aan de strengste normen voor isolatie en inbraakveiligheid zodat u zich prettig en veilig voelt. En met de gelagerde wielen schuift u de pui moeiteloos en geruisloos dicht.

Vliesgevel

Door jaren ervaring zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van vliesgevels. Wij zijn bekend met de diversiteit in de systemen en kunnen alle soorten en maten monteren. Onze gespecialiseerde werknemers zullen het van begin tot eind professioneel in handen nemen en naadloos afwerken. Ook voor vliesgevels bieden wij de mogelijkheid aan om onderhoud te ontnemen.

Kozijnen

Kozijnen zijn verkrijgbaar in kunststof, aluminium, hout en staal. Ze zijn sterk, hebben een lange levensduur en standaard een hoge veiligheidsgraad. Bovendien hebben ze een uitzonderlijke thermische isolatie en zijn ze zeer geluidswerend. Wij plaatsen kozijnen in diverse stijlen, vormen en kleuren. Alles wordt op maat van uw woning en wensen gemaakt.

 

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?